Ida 20 år!

♥   Grattis Ida på din 20 års-dag!   ♥

image56

Misery Loves Me

Bakfyllesöndag. Det börjar bli en favorit i repris det där tycker jag..

Fest igår alltså men innan dess fick jag min önskan och älsklingen var här fredag till lördag. Myyys. Kalas hos farmor & farfar sen innan Emelie kom och hämtade upp mig. Ett halvsnabbt göra-sig-iordning-stop hemma hos henne innan vi begav oss till festen för kvällen, hos ingen annan än Mr Bjerlo. Någon obekväm situation med tanke på förra året blev det inte som jag först var rädd för när jag fick höra vart festen var. Puh ;). En bit in på kvällen (fråga mig inte när, jag har ingen aning) när vi alla var sådär lagom lulliga kom Alle & Oscar. Förutom att A grillade plast på spisen var allt gitt.

Ah jag älskar att festa med min Emelie :D
.

Mer folk trillade in (om det var innan eller efter A & O kom har jag inte koll på) bl.a. Bjerlo den yngre. Skojigt skojigt. Jag vet fortfarande inga klockslag eller ens ungefär men inte jättesent in på natten började Oscars tjat efter baconrulle bli olidligt ;). Så jag och pojkarna drog till Toms corner. Jag var sjukt hungrig men hade noll matlust :/ så det blev ingen mat för min del. När Alle tryckt i sig heeela sin kebabpizza och Oscar ätit upp sin kebabrulle utan bacon (wtf!?) var det dags att dra sig hemåt. Min hjärna var redan innan vi gick från Bjerlo fast i en ond cirkel och allt som är jobbigt i mitt liv gick på repeat... Därifrån gick det bara utför och natten vill jag helst bara glömma. Det var längesedan jag mådde så dåligt (psykiskt pratar jag nu) ..... Och här blir detta inlägget lite för personligt för att ligga öppet för hela världen. Resten finns
HÄR, lösenord ges till noga utvalda individer. Fråga.


tasteteanix

Orka! Om det inte är hur enkelt och smidigt som helst att blogga, då gör jag det inte. Sån är jag, lat rakt igenom. Men nu är jag hos mamma där internet faktiskt fungerar så det är väl min skyldighet att skriva några rader. Men låt oss leva i nuet, det är inte aaaalls nästan 2 veckor sen jag skrev sist, okej?

Skulle festat med Eeemelie i lördags men det bidde inte så.. Vilket va apsynd för det hade varit enbart skojjigt folk där och det stör mig att jag missade allt det roliga :( Men men, på söndagen var det tävling i Varberg som stod på schemat så det var kanske lika bra. En mycket viktig tävling med tanke på vår eventuella SM-start och tro det eller ej men nerverna höll och vi tog det där SM poänget som vi så desperat behövde :D Bara ett till nu (och 3 lopp på oss sätta det) sen är vi kvalade, håll tummarna!!

I onsdags skulle jag äntligen få träffa min älskling igen efter 4 låååånga dagar, men hann inte mer än se honom knappt innan han var tvungen att åka hem :'(. Det sved kan jag säga, mår så dåligt när jag inte får vara med honom.. Men idag ska vi ses på ett eller annat sätt, jag skiter i vilket bara det är han och jag.

Igår var det Nickie & Emelie-dagen! Tränade och pluggade lite på dagen sen åkte jag in till Emelie i Asarum. Mycket godis och mycket skitsnack blev det, precis som det ska vara! Och så fick jag äran att åka bil med Emelie också :D Tack för en underbar dag vännen, du är bäst! Jag säger bara "dumle", hahaha!!

Nej om jag skulle ta och ta tag i mitt liv nu. Man vet ju aldrig vad helgen har för plander för lilla mig så det är bäst att plugga lite nu så det är gjort!

Ah glömde ju nästan! Min & Emelies bilddagbok :) :
tasteteanix.bilddagboken.se

Jan-Åke & Loch Ness

Ah jag är så trött på vårt internet nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Skräp är vad det är. Grrr!


Veckan
, ja vart har den tagit vägen.. Jag gör fortfarande inget konstruktivt med mitt liv. Pluggar (för lite men ändå), är med älsklingen och fixar med rummet är väl det mesta jag gör :P Förutom går och tränar da dogs då.

I lördags var jag dock på körskolan Depå med Anders. Jag har övningskört mycket med pappa och en del med farmor men det har stått stilla ett bra tag nu, så Anders tyckte det var dags att ta tag i det hela (han vill att jag ska ta mitt körkort så jag kan köra runt på mamma så han slipper, haha!) och nu är det ju nytt att man måste gå en "kurs" för att få vara handledare. Depå var dom som hade tid snabbast så dom fick det bli. Läraren var antagligen den skönaste människan jag någonsin träffat. En man i 50 årsåldern, liten med taniga ben fast ölmage och breda axlar. Jan-Åke var namnet och hade han inte pratat om sin fru och sina barn och barnbarn hade jag satt mitt liv på att han var gay. Tänk er Jack i Will & Grace fast äldre så har ni Jan-Åke. Med näsan i vädret gled han fram över golvet med händerna viftandes vid sidorna. Han pratade allt som oftast om sig själv i tredje person á la:

"nu ska Jan-Åke gå och hämta några dokument ser du"

"här ska du få en reflex av Jan-Åke"

"10 lektioner för start i motlut det behövde Jan-Åke, jo då".


Favoritcitatet från föreläsning måste vara "ja se självständiga små individer ska vi vara". Man måste ha träffat honom för att till fulla uppskatta citaten. Helt underbar människa, man kan bara inte låta bli att älska honom. Påminner lite om en söt gammal tanta.


Anyway. Fest i lördags iaf! Började kvällen med att få röda utslag i hela ansiktet, vet i tusan vad det berodde på men äckligt var det. Kan vara allergi mot något men Alle tror hårt på stressutslag och hans kära pappa yttrade orden "bara lugna ner dig så går det över" när jag satt med illandes röda fläckar som brände i hela ansiktet och för mitt inre såg kvällen gå käpprätt åt helvete. I vilket fall som helst så sminkade jag över det så det knappt syntes och efter ett tag var det helt borta.


Första anhalten var Ali och där blev det flippade youtubeklipp och kass musik men med Alle & Ali kan man aldrig ha tråkigt så är det bara :) Sen gick vi bort till.. ja vad hette han nu, Patrik? Aja, där befann sig iaf Emelie <3, Mikaela, födelsedagsbarnet Christina och så nån annan tjej. Ja och han som bodde där då men han märktes inte där han satt och inte sa ett ord. Vi var väl bara där och vände innan vi åkte (fast killarna fick gå, mohaha!) till någon annan fest. Det var bara bönder där men de var skojjiga ändå ;) Ett mindre missöde var på väg att äta upp feststämningen helt men det löste sig som tur var. Tack Ali för samtalet, det betydde hur mycket som helst.


Senare bar det av mot sista anhalten Loch Ness ;) Eftersom jag inte tagit med mig plånboken hade jag inget leg så det fick jag & A gå och hämta först. På vägen till Loch Ness sen mötte vi Henke cyklandes (vinglandes) och trots att han höll på att köra på oss varannan meter anlände vi till destinationen helskinnde. Väl där mötte vi upp Ali och tjejerna plus Qune & G. Det blev the gang för kvällen och en sjukt rolig kväll blev det!!


Idag
ägde förresten jag & älsklingen på Guitar Hero III på Medium och nu är det Hard som gäller. In your face Lou!


(L)

Leona Lewis - Bleeding Love

Amanda Jensen - Do You Love Me

Cute is What We Aim For - Curse of Curves
(tänker på dig Ida varje gång jag lyssnar på den! <3)

(L)


Come back (yeah right)

Jaa, då har jag alltså spenderat de senaste 2 veckorna mediterandes kring mitt namnproblem och kommit fram till.. Nej, allvarligt nu. Vårt jävla skräpinternet funkar inte så jag måste röra på mig (hemska tanke) hem till någon annan stackare för att snylta på deras internet och då måste jag ju tyvärr prioritera "skolarbete", om man nu kan kalla det så, och inte bloggning. Men idag har internet en good hair day och jag kan faktiskt surfa i hela 30 sekunder i sträck innan det lägger av. Vilket innebär att jag eventuellt faktiskt kan posta detta inlägget nu. Det återstår att se, ni lär ju lägga märke till om det går eller ej om man säger så.

Jag är inte på humör för ett långt inlägg (bakfull) så nu låtsas vi som att de senaste veckorna inte har hänt.

Fest igår alltså, därav bakfyllan. Sjukt drygt, jag kan inte komma ihåg att jag någonsin haft tråkigt på en fest men nu vet jag hur det känns också. Mest troliga anledningen till detta hemska öde är att jag inte kände en enda människa utom Alle & Ali och det folk som var där var märkesbögar och plastiga biatches (no offense) nästan allihopa och det är minst sagt inte min typ av umgänge. Ali var ett litet plus i protokollet, han underhöll oss alla genom att var full som en kastrull plus att jag fick 2 öl av honom bara genom att kalla min kära pojkvän för Stekarn, och när "dansgolvet" trollades fram steg väl stämningen lite iaf. Ljuspunkten under tillställningen var helt klart samtalet med min Emelie och jag har nu 3 helger med min älskade vän framför mig :)

"Festen" lämnades tidigare än jag nånsin lämnat en fest och vägen därifrån var det roligaste på hela kvällen, vilket säger en hel del. Alle körde mig i en kundvagn, alldeles för snabbt för det tillstånd vi båda befann oss i, vilket givetvis inte slutade väl. Men förutom att jag fick sjukt ont i armbågen när vagnen välte var det apkul och som pricken över i:et skämde vi ut oss totalt inför ett par stycken inte ont anande människor som gick förbi; Alle står och skriker rent allmänt när vagnen välter och jag ställer mig upp, håller mig om armbågen och skriker "jag behöver en ambulaaaaaans!". Det roliga i det hela är att människorna gick rakt förbi oss utan att ägna oss så mycket som en blick. Tänk om jag faktiskt behövt en ambulans era brats! Mohahaha :P

Ja och förutom att mysa med älsklingen har jag inte gjort något vettigt denna helgen så roligare än så här blir inte detta come back-inlägg.

That's it folks.