Hundnappning

Det senaste dygnet har varit fruktansvärt. Anledningen till det är att Milo igår eftermiddag blev kidnappad så fram till idag på eftermiddagen har jag varit sjuk av oro, ringt polis och dragit igång sökpatruller. Haha nej, det var inte riktigt så det gick till :P Jag gick faktiskt med på att låna att min ögonsten till Alexander så när han åkte hem igår följde Milo med. Tvekade länge men tillslut fick jag ju ge mig. Måste ju lära mig att lita på att andra kan ta hand om Milo precis lika bra som jag, då speciellt min pojkvän som jag vet tycker om honom näääästan lika mycket som jag. Och nu är det bevisat att det faktsikt går bra, både för Alle & Milo och mig & Japp som är kvar här hemma. Visst har det känts konstigt att 2 av de 3 pojkarna i mitt liv inte har varit närvarande men faktiskt har det gått bättre än jag trodde :)

Imorgon är det valborg minsann. Ska gå ifrån min princip att inte festa på valborg till och med (har alltid hållt den helgen som en familjehelg innan). Åker in till stan redan på morgonen för jag har körlektion kl 10. Idag är det förresten 2 veckor till uppkörning :S Oh my god.. Anyways, sen stannar jag där inne eftersom jag ändå ska va med Alexander på kvällen sen. Ska gå en runda på stan efter körlektionen med, under tiden han den dära är och klipper sig. Hoppas hoppas jag kan hindra mig själv från att köpa något. Det hoppas jag verkligen (jag vet vad ni tänker nu och nej, detta är inget jag kan påverka. Får jag en impuls att köpa något jag hittar är det över)

By the way så har min nya mobil börjat fungera nu, från och med igår! Så skönt att ha normal kontakt med omvärlden igen! ;)

Utgång igen!

Utgång igår ja, och vilken utgång det bidde!

Blev lite orolig när Emelie bangade (fy på dig Emelie! ;) tihi) att allt skulle gå åt helvete men det löste ju sig! Fick dock förfesta med 6 högljudda och lätt galna killar men men, sjukt roligt att lyssna på allt skräp dom kläcker ur sig iaf ;) Vid elva drog vi till Harrys och började med att ta en öl. Sen gick jag för att möta Ida och gissa lyckan när jag såg min Ida stå där i trappen!! Gah, har verkligen saknat henne så sjukt mycket. Så gick vi upp på dansgolvet och dansade. Och dansade. Och dansade. Så galet kul hade jag :D Allra sötaste Ida du får aldrig mer åka iväg och vara borta så länge! Tihi. Vid tvåtiden joinade jag boysen igen och så gick vi till bönan där jag åt en helt gudomlig chicken curry-baguett. Den perfekta avslutningen på den perfekta kvällen. :)

Idag har jag ju mått som jag förtjänat då. Fast faktiskt "bara" haft lite huvudvärk och så varit sjukt trött då. Linus försökte lura med mig ut ikväll med men nån måtta får det va på det hela ändå ;P Ska ju dessutom upp mitt i natten i princip, lill-Jappen ska nämligen mentaltestas imorgon. Spännande!


Älskar dig hunnybun.
Jag ger den sjutusen solar ;D

Lyckliga lyckliga jag!

Välkommen hem Ida! Är så obeskrivligt glad att du är hemma igen!


Utgaung!

Ja lyckan över jobbet har lagt sig lite nu och jag har insett att jag knappt kommer få se solen denna sommaren... Hehe nää, så farligt är det inte, får 3 veckor ledigt i augusti iaf :)

Utgång i lördags. Var inte alls planerat men när Emelie frågar kan jag ju inte säga nej, roligaste som finns att festa med min babe! Blev hämtad av Emelie för att först äta middag med hennes familj. Sen var meningen att vi skulle bli hämtade vid 20-tiden för att dra till en fest i Strömma men 20 blev visst till 22.30. Men vi var lika glada för det satt och drack och snackade sex under tiden ;) När vi kom till " festen" var det till att vända direkt, den var kass. Hann dock få frågan "Fan jag känner igen dig nånstans ifrån.. Är du modell?" innan vi drog. Moi? Hahahahaha.
Så vi chansade på att komma in på Harrys istället och det gick smärtfritt (blir ju lätt så när man känner insläpparen, mohaha). Väl inne på Harrys var det fullt av trevligt folk man kände :D Jag & Emelie ägde dansgolvet som fan, efter att ha fått en varsin öl av Mr. "fan-vad-jag-hatar-att du-är-kouzmines-flickvän,-om-jag-stöter-på-dig-dödar-han-mig"-Qune. Haha;)
Dansade rumpan av mig med Emelie hela kvällen och hann också med en stunds catching up med Tony och lite rockande på dansgolvet med Booson också, extra plus i kanten minsann!

Ah hade så jeeevla kul! Så synd att det blev ett så hastigt och inte minst läskigt slut på det hela men får ju fokusera på det roliga :)!

Idag är inte vilket dag som helst heller. Det är 9 månader med min darling <3

image72

Jobb!!!

Oooooooh My Goooooood!!!

Jag har fått jobbSödra Cell i Mörrum i sommar!!! Haha trodde inte det var möjligt för mig att bli glad över att jobba men fan vad glad jag är!!!

Halkaaaa

Trött. Huvudvärk. Datorskärm. Ingen bra combo.

Anledningen till de två första är att jag har spenderat hela dagen i Olofström på deras halkbana. Allt jag har att säga för tillfället är: sjukt kul, sjukt läskigt ;) Mer om det en annan gång.

Har varit och fixat ny mobil idag med :D Sjukt snygg måste jag säga. Får visa den imorgon. A just det, det går inte att ringa eller skicka sms till mig och jag kan inte heller ringa eller skicka sms, fram till den 28:e. Då är allt back to normal.

Nej fy. Får man gå och lägga sig kvart i tio en fredagkväll? Äsch det tänker jag göra ändå god dammit. Hade dock helst velat att älsklingen låg jämte mig inatt med... Men han är i Göteborg så det blir svårt. Saknar dig hunnybun.

Snart kommer min Ida hem!

(Haha, jag lyssnar på Aqua just nu. Nostalgi.)

Till Dig

Det här är bara till dig Alexander. Lösenordet är namnet på juicen vi drack på semestern.

-

Jag gråter alldeles för mycket nu för tiden.

Måste sluta med det.

Förvirrad.


15 april: sista ansökningsdag

Ja alla vet väl vad det är för dag idag; 15 april och sista ansökningsdag till högskolan. Och eftersom jag som så många andra velat fram och tillbaka mellan utbildningarna och först igår kväll fick nån rätsida på det hela så sitter jag här som ett fån när studera.nu kraschar hela tiden. Gah, varför ska alla vara ute i sista minuten!? :P (den som sa det ...)

Anyways, många blir nog lite förvånade när jag säger att mitt 1:a hands val är: Civilingenjör. Det är ju dom som inte gör nånting och får en massa pengar för det, hahaha. Nej skämt å sido. Efter att pappa (bland annat, Alle får ta åt sig lite också) kört en massiv övertalningskampanj att jag inte skulle bli lärare så började jag till slut lyssna på hans argument och god dammit om han inte hade lite rätt ändå. Så det som då fick rankning nr 1 i min hjärna var fastighetsmäklare. Fråga mig inte varför egentligen men det verkar vara ett intressant och omväxlande yrke. Och sen hade jag faktiskt en civilingejörsutbildnng på min tänkbart-lista också, nämligen civilingenjör i lantmäteri (vadå för nåt sa du, tänkte jag första gången jag såg ordet lantmäteri). För detta låter väl inte så dumt:

En civilingenjör i lantmäteri skapar fastigheter och utvecklar system för fastighetsinformation. Framställning av kartor, värdering och förvaltning av fastigheter, och utbyggnad av tätorter är exempel på arbetsuppgifter. Arbetsmarknaden är mycket ljus, för närvarande med den lägsta arbetslösheten bland alla civilingenjörer. Utbildningen är mångsidig och färdigutbildade är attraktiva inom många arbetsområden. En del arbetar utomlands. Arbete inom den privata sektorn är idag lika vanligt som arbete i stat och kommun.
Lantmäteri är utmärkt för dig som vill läsa såväl teknik, juridik som ekonomi. I samhällsbyggandet utgör marken och dess indelning i fastigheter en bas för din lantmäteriuppgift.  (........)

Sen finns det en rad inriktningar och denna låter mest lockande just nu:

Fastighetsekonomi attraherar många studenter. Du lär dig om fastighetsmarknaden, hur du värderar och förvaltar fastigheter. Vilken är den bästa lösningen? Riva och bygga nytt, renovera eller finns det ett tredje alternativ? Kanske präglas din lösning av miljötänkande samtidigt som den också måste vara ekonomiskt försvarbar. Du kan komplettera med en kurs i fastighetsförmedling för att även få behörighet som mäklare.

Jag kan alltså få behörighet som mäklare även på denna utbidlningen så om jag av nån anledning känner för att låta bli ett högre betalt jobb på typ Lantmäteriet eller så så har jag alltid mäklarlicensen att luta mig tillbaka mot ;) A just det förresten, kanske ska säga att mitt 2:a handsval är Fastighetsmäklare också :)

Så så är det med det mina barn. Känns faktiskt rätt bra att få användning av Matte E och Fysik B, som är behörighetskrav på ingenjörsutbildningen. Men faktum är att jag valt en av de relativt få utbildningarna jag eventuellt inte kommer in på med mitt snitt på 19,0. Det finns bara 100 platser totalt, och sen söker jag bara i Lund där de har 60 (vill inte plugga i sthlm eller luleå) varav 2/3 kommer in på betyg. Så jag är med och slåss om 40 plaster på en populär utbildning...


Vi



Jag Älskar Dig




Resan med stort R

Resan dit gick sjukt smidigt ,även om Anders körde som en biltjuv på vägen till flygplatsen och man hade hjärtat i halsgropen hela vägen :P. Vi landade vid lunch och trots att det "bara" var soldis så var det smällvarmt och jag hade givetvis alldeles för mycket kläder på mig för det vädret :S När alla andra fick åka buss till sina respektive hotell fick vi åka vad som blev kallat cp-bussen, en liten minibuss alltså (eller mer åt  skåpbilshållet egentligen). Men fram kom vi iaf och hotellet, som egentligen kunde sett ut hur som helst eftersom vi inte sett en enda bild på själva byggnaderna, visade sig vara mer som en liten by med många fristående små hus.

Vårt lilla hus: 
   Utsikt från vår uteplats:

Rummen var jättefina men köket var helt kasst. Fanns inget att diska med och stekpannan var stor som en handflata. Men men, det löste sig det med :)

Från hotellet var det en kort promenad ner till stranden och därifrån var det den mysiga strandpromenaden som gällde för att att komma till hamnen och stråket med de flesta av resturangerna.
 
Nivån på vattnet vid stranden varierade ganska kraftig, här är det som lägst. Den härliga sanden kom alltså inte med på bilden ;) I bakgrunden grannön Fuerteventura.
 

Älsklingen brände sig på lördagen och fick hålla sig i skuggan på söndagen. Men han var lika glad för det, som synes ;D


Vi försökte komma upp vid 9 på morgonarna och det lyckades vi ända ganska bra med. Sen bestod de flesta av dagarna av stranden, poolen, massa spel (kan ju nämna att slutsiffran blev 20-10 i vinster till mig!) och massa... tja vi kan väl kalla det myspys ;) Vi hade blå himmel och stekande spl precis varenda dag, även om ett par började med moln som sen drog bort fram mot lunch. Det blåste oftast lite men det var ju bara skönt!
På kvällarna drack vi vitt vin, cider och öl. Faktum är att jag druckit 2-3 öl varje dag, det ni! Det va ju mitt nyårslöfte att lära mig dricka öl och det har jag gjort :) Jag gillar t.om. vissa märken :O Tilläggas ska dock att vi faktiskt drack på ett väldigt vuxet sätt, inget utflippat alltså ;)

Såhär gick det till när en av vinflaskorna inte ville bli öppnade:

På onsdagen gjorde vi en liten utflykt till grannön Fuerteventura. Där blev det sol, bad (enda doppet i havet minsan) och promenerande längs shoppingståket och längsstranden. Och så åt vi glass :) Det var en dyr och skumpig resa men det var såå värt för det var verkligen hur mysigt som helst.

Hamnen Peurto de Playa Blanca:  

Båten vi åkte med
:

Ja vad ska man säga. Vi har verkligen chillat på den här resan men det är ju precis det man ska göra! Ta det lugnt, njuta av värmen och omgivningen och bara umgås med varandra. Och det finns ingen jag hellre umgås med än Alexander. Du är allt för mig älskling.

Mer bilder kommer efterhand, jag lovar! En och annan miniberättelse om vissa speciella händelser kan också dyka upp :)

Som en dröm

Så underbart. Så sjukt jävla underbart det är vad det har varit. Visste att det skulle bli hur mysigt som helst, vad annat kan det bli med min älskling, men det har varit som en dröm och det säger jag utan att överdriva.

Det är skönt att vara hemma, speciellt att träffa mina fluffbollar igen, men jag vill tillbaka!

Nej, sängen för mig nu, får återkomma imorgon minsann.

image63

Hejdå Sverige

Nu är det snart dags. Klockan 04.00 imorgon börjar resan mot Playa Blanca Lanzarote. 07.00 lyfter planet och 11.05 (deras tid, 1 timme bakom oss) landar vi. Helt sjukt att det är imorgon vi åker, så som man har gått och längat efter denna resan. Aja, jag har inte tid att svamla på här, lovade Alexander att jag skulle ha packat klart tills han kommer hit så jag har lite att stå i om man säger så :P

hejdå alla sötnosar här hemma, vi hörs igen om en vecka! Nu drar vi till sooooolen!

image62

April april

Bloggen fungerar igen, halleluja! Har ju haft värsta abstinensen när den har legat nere, har inte kunnat läsa bloggarna jag gör (flera gånger) varje dag eftersom ingen har kunnat skriva nåt nytt..

1 april idag och jag har bara blivit lurad en enda gång (en halv egentligen). Skärpning people, try me!

I fredags gjorde jag som sagt ett besök hos frissan. Fräshade upp håret med ljusa slingor. Skönt att vara blond igen må jag säga :) Sen lyckades jag övertala min kära pojkvän att vi skulle ha en mini-fest hemma så det blev först en tur till systemet och sen kom Emelie, Kalle och lite senare Ali & Linn. Mycket flummigt dansande blev det under kvällens gång, musiken var bland annat Aqua, Dr Bombay, och Spice Girls, need I say more...?

lördagen tog vi det lugnt i huset. Så skönt att vara bara vi där :) På söndagen fick jag frukost på sängen av Alexander, dagen till ära. Det enda som saknades var sången, men å andra sidan låtsades jag inte sova när han kom in med brickan så det går väl jämt ut, haha. Spelade lite Lion King på nintendot, det var askul! Spelade alltid det när jag var liten, fast på datorn. Vi lyckades också med bedriften att missa att hämta upp Alles föräldrar vid stationen, de hade varit utomlands, eftersom ingen av oss hade koll på att det blivit sommartid! Så klantigt.. På kvällen sen vart det middag med mamma & co :)

Igår var inte heller vilken dag som helst. Då fyllde nämligen min fluffiga älskling Milo 5 år!

image60


Riktigt gitt väder har det ju varit nu. Jag älskar det, våren har alltid varit min favoritårstid. Idag har vi till och med varit och tränat uppe på klubben för nu är hindren där igen, woho :D Till helgen säger dom dock att det ska bli kallt och eventuellt snö. Men det rör ju inte mig för till helgen ligger jag på en strand och steker (och älsklingen ligger jämte, fast under ett parasoll och gömmer sig för solen, haha) :D Det ska blir så jävla skönt att åka iväg!! Kan inte fatta att det är redan på fredag vi åker..

Oh my god. Fick papper från vägverket idag... med bokad tid för uppkörning! Hjälp!