Blondie

Imorgon är det dags, då är det blond goes blonder som gäller. Ska bli så gitt, har verkligen saknat mitt blonda hår denna vintern.

image59


Efter frissan blir det till att gå hem till älsklingen där han, jag och dogsen har hela huset för oss själva ända till söndag :)

Gårdagen var en heldag men min daaarling, som fyllde 20 år. Värt att nämnas är givetvis att jag vann över båda bröderna Kouzmine i nåt slags spel (ingen aning vad det hette). Visst visst, Alexander vinner jag ju över hela tiden :P men att vinna över Mattias, king of all games, det är stort.

Åt nyss en geisha och nu mår jag asdåligt. Det otänkbara har alltså inträffat: min kropp protesterar mot choklad. Jag vägrar lyssna.

Wiiiii :)

Teoriprovet avklarat!
image58


Agility-SM here we come!

Har spenderat fredag och lördag i Skånelandagilitytävling.  En mycket, mycket viktig tävling för oss då det  var den sista i kvalperioden till SM och vi var ett felfritt lopp i hoppklass från att kvala. Så det gällde verkligen att sätta något av de två loppen i hoppklass.. Och det gjorde vi :D Båda två faktiskt. Nu är vi alltså kvalade så i juni ska vi till Öland och tävla SM jag & Milo!

Sitter här och pluggar som ett djur. Teoriprovet imorrn ju.. Tror jag kan det mesta men det känns bättre att läsa ändå än att göra ingenting. Men ni får hålla tummarna för mig lova det!
Körlektion har jag ingen förrän torsdagen innan vi åker till kanarieöarna. I torsdags körde jag och då var det fickparkering och backning som stod på schemat. Gick kalas så det känns bra, var lite orolig för dom momenten. Igår körde jag mest hela dagen kändes det som, körde till och från Ikea i Älmhult. Mamma & Anders var med och mamma, som är sjukt åkrädd med alla utom Anders och sin ena syter, sa att hon inte hade varit rädd nånting och det är det bästa omdömet man kan få ;D

Är så trött på vissa saker så jag tror jag spyr. Klipp navelsträngen ffs.

Shopping!

Gud vad jag har saknat att shoppa. Det är rent plågeri att hindra en som jag från att göra av med pengar på mer eller mindre onödiga klädesplagg/skor. Idag efter att jag suttit på körskolan en stund (klarade repetitionsfasen god dammit! äntligen skulle man kunna säga) gick jag en runda på stan. Mitt mission var att köpa en bh vilket jag också gjorde. Sen slank jag in på Vero Moda trots att jag förbjudit mig själv att entra Karl-Oskar & Kristina, MQ, Vero Moda eller JC.Kom ut med två toppar. Måste ju ha lite nytt till resan ;) Nöjd som bara den gick jag sen till Klippkompaniet och beställde tid för slingning. Dags att återfå mitt blonda hår så som det egentligen ska vara. Det gömmer sig bara under en nyans som är misstänkt lik råttfärgad så ska hjälpa det lite på traven att komma fram. ;)

Kom sedan hem till min älskling som, bäst som han är, hade lagat mat till  mig :) Sen att jag visade min uppskattning genom att först gå in en slags dvala och sen somna är ju mindre bra.. Försvaret är att på dom relativt få timmar (08.00-14.30) jag varit vaken hade jag faktiskt hunnit med en jäkla massa och det är min kropp/hjärna inte van vid nu för tiden, haha. Så tack älskling, du är strösslet på min glass ska du veta :)

Höll på att kvävas av gapskratt nyss när jag läste min favvo-blogg. Dom har skrivt ett inlägg om de olika formerna av kvinnlig orgasm och sist i
inlägget finns upphovet till mitt skratt-utbrott. "Och den hårda verkligheten är, att vissa av er kommer aldrig att ge en kvinna en orgasm. Ni får helt enkelt lära er att laga mat istället." Haha tough luck må jag säga. Jag menar, mat is the shit men att jämföra med orgasm? Det borde vara förbjudet.

Du sitter och stirrar, jag vet du vill ha mig

Ah nu har jag skött mig dåligt med bloggen jag vet, sorry.

Jag var som sagt på party med Emeliiie i fre.. eller förra fredagen blir det ju till och med. Längre utläggningar passar sog bättre precis dagen efter när allt är färskt i minnet (det som nu finns i minnet vill säga) så det blir en short version. Förfest hos, få se som jag får till det rätt nu, Erlandsson? Lägenhet i stan iaf, that's what's counts ;). Det som satt sig hårdast från kvällen är scenen som utspelade sig ett plågsamt stort antal gånger. David sjunger med och dansar/gestikulerar till en låt:

Hej, du (pekar på Emelie) sitter och stirrar, jag vet du vill mig, så ställ ner ditt glas o kom med mig hem
O du din söta komis
(pekar på mig) har hon någon pojkvän, om inte så har jag en kompis här

Annars värmde jag o Emelie upp inför Harrys genom att skaka våra tushies i vardagsrummet och Jack försökte också lära mig texten till Thomas Ledin-låtar. Behöver jag tillägga att det var förgäves? (jag menar hallååå, Ledin+Nickie=nej)

På vägen till Harrys posade jag som utlovat med en lyckstolpe (bildbevis finns men läggs inte ut frivilligt, haha).

Förväntan var stor på den renovering dom gjort när lorden blev harrys men besvikelsen var stor när det visade sig att de bara bytt sida på baren. Så fräckt att förvirra gästerna så, hahaha. Kvällen innehöll Tequila-shots, givetvis, men cidern jag fick av Linus (som var noga med att berätta för oss att han hade "kontakter" eftersom han jobbar där) blev bara halvdrucken innan den flög i golvet. Man ska inte glömma bort att hålla i det man håller i handen hörröni. Under kvällen ägde vi dansgolvet med Robert och Andreas och när klockan blev två tog den snälla nattbussen mig hem till mig sköna säng där jag sov så sött (?). I hela 4 timmar. Sen var det till att masa sig upp för att åka till Asarum på träningstävling. Varför jag jag så mot mig själv?

Veckan som gått har innehållit 3 körlektioner och en del sittande vid datorn med teorin. Bara 1 vecka kvar till provet ju..

Har också fått ordning på mina rum, så nu kan jag nästan inte säga mina rum längre, utan mitt rum och mitt gamla rum :) Pricken över i:et är min feta platt-tv som jag fick i födelsedagspresent av pappa :O (fyller ju inte än på 2 veckor typ men vi firade i lördags) Sjukt oväntat..!

Ja kalas i lördags alltså. Dagen då Alexander invigdes i familjen Lindblom. Men innan dess var jag i Malmö och tävlade. Mycket viktig tävling med tanke på en potentiell plats på SM men det gick inte vår väg. tyvärr. Har två chanser till nu i påskhelgen så vi får hoppas på det istället.
Kalaset var mucho trevligt, alkoholen florerade och alla var nöjda och glada ;). Melodifestivalen var givetvis en fast punkt i schemat och som jag (och typ resten av sverige) trodde så tog såklart Perrrrrrelli hem det. Tror faktiskt hon lan komma högt upp i listan i finalen sen också. Högre än The Ark iaf XD.

Söndagen var mysdag med älsklingen.

Idag har jag knappast gjort något konstruktivt, gick med A till stationen och fortsatte hem till mams. Där bjöd dagendator och mer dator och kvällen på en tävling mellan mig, mamma och mina systrar om vem som kunde få in en knytnäve i munnen. Iza klarade det.


Har bytt ringsignal på mobilen :) Numera ljuder Björn Gustafsson ljuva stämma när någon ringer till mig. Så svarar jag inte så prova direkt igen, det kan vara så att jag bara lyssnar på sinalen och glömmer svara.
"Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch". Hahahaha XD

Den perfekta avslutningen på denna blogg kommer här, ögongodis i dess sanna bemärkele.


Klockrent!

Twoforone är min absoluta favoritblogg och har alltid grymma inlägg men DETTA tar förstapriset! Läs och njut. It's funny 'cause it's true ;)

Dance Dance

Grattis till min lilla pappa som fyller 39 idag! :)

I onsdags körde jag som sagt min första körlektion. Det gick sjukt mycket över förväntan! Simon sa att jag kommer ta körkortet på nolltid, det som kommer avgöra när uppkörningen kan bokas är teorin. Så efter gårdagens lektion, som även den gick bra, hade han ett "allvarligt" samtal att han kan tänka sig att göra ett undantag för mig och boka mitt teoriprov innan jag har gjort pärmarna och datorerna och det. Men att jag då måste lova att plugga hårt och göra deras material under väntetiden. Sagt och gjort, den 25:e ska jag skriva det så nu ska det pluggas! Han strök också de 3 lektionerna jag har veckan efter denna som kommer, han tycker det är onödigt att ta dem så tidigt utan hellre sprida ut dem under väntetiden fram till uppkörningen.
Så med lite flyt har jag kortet innan april är slut :) Och förhoppningsvis behöver jag inte fler än 10 lektioner så "billigt" blir det också. Kan ju inte bli bättre :D

♥ Ikväll kommer min Emelie hit!! Vi ska ut och skaka våra tushies på lord.. eh jag menar Harrys. Ska bli såååå jävla kuk (ja, kuk. internt) !! Men först förfest hos what's his name. Längtar som fan, finns inget roligare än att festa med världens sötaste Emelie. Älskar dig så mycket vännen, ikväll ska vi ha så kul som bara du & jag kan ♥


Låten for the evening: (ingen video, lyssna bara :)


Fall Out Boy - Dance Dance remix


Saknar min älskling. Han är hos Oscar i Lund så får inte träffa honom på hela helgen :'(.

Konstiga människor

Idag är det precis 1 månad tills jag och min älskling åker till varmare breddgrader. Längtar!! ♥


Vilka konstiga människor det finns. Igår ringde min mobil lite efter tolv på natten, jag hade inte hunnit somna än så jag tog det. Okänt nr.

Jag: Hallå?
Mansröst, skåning: Hallå.
Jag: (känner inte alls igen rösten) Eeeh hej..
Han: Vad gör du?
Jag: Vem är det?
Han: Peter (på grov skånska så mer Pejtöör)
Jag: Jaha, känner jag dig?
Han: Ja, ifrån mina drömmar där vi är nakna tillsammans ....

Då la jag på. Det ringde igen och då stängde jag av mobilen. What the fuck, har folk inget liv?


Idag
mötte jag på håll en tant när jag var på väg från mamma till pappa. Hon var antingen aspackad eller också hade hon nåt slags fel i huvudet. Anyway. Jag korsade vägen (liten väg, inga övergångsställen) och då skrek tanten "man får inte gå över vägen där!! man måste gå på övergångsställena!!". Till saken hör då att hon själv gick mitt i vägen istället för på trottoaren.. Jag ignorerade henne och fortsatte gå. Under tiden jag gick ropade hon en massa efter mig, typ "jävla hundar du har!! hundar bara skiter överallt vet du det, man ska inte ha hundar!!" och "jag har sett en bild i Sydöstran var det du det?? ja gå hem och lägg dig bara, gå hem och lägg dig!!". Då kunde jag inte hålla mig längre utan la på mitt bredaste leende och sa med min lenaste röst "det vet trevligt att träffa dig också, ha en fortsatt trevlig dag". Då blev hon tyst. Mohahaha.


Imorgon har jag min första körlektion. Är inte nervös än men det kommer väl... Igår när jag körde med Anders gick det verkligen hur bra som helst. Idag när jag körde med pappa gick det inge bra alls. Så det kan verkligen gå hur som helst imorgon :S.

Gustafsson & Perrrrrrrelli

Björn Gustafsson är fan ta mig den roligaste människan någonsin. Söt som socker och charmigaste dialekten som finns dessutom. Man smälter ju som smör i solsken god dammit!



Charlotte Perelli kommer ta hem hela skiten med sin låt (trots att hon, citat Alexander, "gör bort sig så fort hon öppnar munnen". Gäller då när hon pratar, inte sjunger obviously ;). Och det säger jag utan att ha hört en enda förutom Linda Bengtzing av de övriga låtarna som är i final. Det är liksom självskrivet.

Bye Bye Balkänning

Alltså jag är helt hopplös! Sitter här 2 dagar innan ett projektarbete ska vara inlämnat och det är nästan så att jag ljuger om jag säger att jag överhuvudtaget har börjat på det! Visst jag har all litteratur, har gått igenom vad jag ska ta med och vilket upplägg jag ska ha, men det viktigaste och jobbigaste kvarstår: att skriva skiten! Sätter mig vid dator nu för att börja och vad gör jag istället, jo skriver blogg.

Note to self:
Skärp dig.

I dagarna har jag äääääntligen fått klart de "stora" projekten på mitt nya (knappt nytt längre nu dock) rum. Idag har jag packat upp några lådor samt fått in nästan alla mina kläder och skor i garderoberna. Det börjar faktiskt lika ett bebott rum nu det här!
Resten av dagen har jag övningskört, och övningskört lite till. Jag har ju segat med mitt körkort huuuuuur länge som helst nu och alla har varit på mig om det från alla håll och kanter. Speciellt pappa. Och här om dagen tog han det hela ett steg längre och satte ner foten:

- Tills du tar tag i ditt körkort på allvar, och då menar jag kör regelbundet både hemma och på körskolan och pluggar teori, kommer jag inte att köra dig någonstans.

Dagen efter befann jag mig på körskolan och bokade hela kalendern full av körtider ;) Nästa vecka 2 körningar och 3 vardera de två veckorna efter. Inget sätter fart på mig lika snabbt som ett hot om att vara förankrad i Mörrum, hahaha! Så nu blir det till att köra, ett par gånger varje dag fram till onsdag. Jag var lite rädd när jag skulle börja köra idag att jag skulle vara kass och ha glömt allt (har inte kört en enda gång sen september och väldigt lite ett långt tag innan dess) men det var inga problem. Det satt i ryggmärgen eller hur det nu är man brukar säga. Efter passet med pappa körde jag för första gången med Anders. I hans mammas minibil (jag är ju van vid stora bilar). Det var sjukt jävla kul, jämfört med pappas och farmors bil, som är de två jag har kört, är den fruktansvärt pigg! Räcker att peta på gasen så svishar den iväg. Tog också ordentliget tag i det här med att backa idag. Jag undviker gärna det för jag känner inte att jag har tillräckligt bra kontroll över bilen då, vart allt är och vart jag tar vägen. Men det gick bra det också.

Ja, jag är riktigt taggad att ta det där j*vla kortet nu! Plus att jag hade glömt hur kul det faktiskt är att köra bil :D

image57


Från det ena till det andra så är precis som rubriken säger dags för mig att säja adjö till min balklänning. Den är ack så vacker men vad spelar det för roll när den bara hänger där? Det gör ont, men det är dags att skiljas från min älskling..

Nej nu måste jag banne mig sluta blogga och börja skriva om konsekvenserna av Labrador Retrieverns uppdelning i Show-, Field Trial-, och Dual Purpose-linjer.