Fest & Shopping

Gaaah, snart är det 2008! Sjukt.
Aja, men än så länge är det 2007 och inte bara det, utan den bästa tiden på hela året (nja, nu ljög jag kanske en gnutta, men ändå): mellandagsrean! Först julafton, med god mat, trevligt sällskap och en maaaassa paket :D Dagen efter; party party. Följande dagar: shopping! Och så nyårsafton, som grädde på moset ;) Bättre kan det ju inte bli.


Juldagen. Fest med mina girls och dessutom älsklingen. Jag & Ida gjorde oss iordning tillsammans precis som alltid, det är ett måste, sen drog vi in till stan och Idas jobbarkompis (eller före detta blir det kanske nu) Tina. Himla trevligt att äntligen träffa denna omtalade Tina :) När vi va sådär lagom fjolliga (läs; fulla) mötte vi upp A och Ali och gick till Martin. Där befann sig min ängel, hennes David och en massa annat trevligt folk :) Mycket skojjigt var det och tids nog började vi dra oss mot stan. Vi dissade Lorden utan att ens gå förbi och kolla hur mycket folk det var och drog direkt till, hör och häpna, Loch Ness. Där var folk sjukligt stela men var rör det oss när vi är ostela nog för hela stället ;P Emelie och Ida lämnade fältet under mindre roliga omständigheter (som dock båda löste sig) så det vart jag och da boys som var kvar och sörplade Blåtiror. På vägen hem till A åt jag den mest himmelska chicken cyrry baguetten någonsin.


Rean. Jag har varit 2 rundor på stan för att kolla in rean. Först med A och då blev det en svindyr klänning och inget reafynd, men den va ack så snygg. Idag var jag & Ida inne och inte heller då blev de nåt på rean men 2 förbannat snygga plagg ;) Haha jag är helt enkelt kass på att reafynda!


Ikväll är jag bara hemma och chillar men kvällen var riktigt nära att sluta i party med utgång. Jag & Ida blev på värsta partyhumöret när vi var på stan och det blev inte direkt lättare att stå emot när de spelade Rihannas Don't Stop the Music på Bönan. Men när Mr X inte ville ut fick Ida givetvis motstå partysuget och träffa honom som hon lovat :) Men snart, snart blire fest.

Just nu går Bubbly med Colbie Caillat och Big Girl [You are Beautiful] med Mika på repeat här på min dator. Avgudar dom låtarna. Måste försöka hitta videon till Big Girl och ladda ner också. Mika är het som få och samtidigt det sötaste man sett när han studsar runt med sitt busiga hår bland alla tjockisar.


image34

Hohoho, merry x-mas everyone!

Får börja inlägget med att säga GOD JUL för jag tvivlar på att alla kommer orka läsa ändå ner till slutet på denna uppsats.

Shit vad tiden går.
Det känns som det var igår jag kom hem, samtidigt som det känns som jag aldrig varit borta. Det är konstigt.
I vilket fall som helst så kan jag inte ens beskriva hur glad jag är att vara hemma! Allt är så rätt här, jag vet inte hur jag ska kunna förklara det så att någon annan kan förstå ens på ett ungefär vad jag menar, men det är bara rätt. Allt är som det ska vara.

Men ah jag hatar
när  jag slarvar med bloggen, jag har ju minne som en guldfisk så jag kommer inte ihåg vad som har hänt de senaste dagarna :P Men resan gick iaf bra, hade trevligt sällskap av Robin första biten till Falköping men sen vart det ensamt. Tur att jag hade datorn laddad med Shrek 2 då :) Såg delar av den på svenska när jag var hos Jenny någon dag innan jag åkte men den är ju bra mycket grymmare på engelska.
Det första jag gjorde när jag anlände till Mörrum var att åka upp till farmor och farfar för att gosa med Noah (deras 10-veckors shelite-valp). Ja och för att hämta mina egna dogs också.

Torsdagen innebar träning
med Jessica. Milo är i grym form just nu, han blir vass i Göteborg i januari. Jappen var förståss lika vild och galen som vanligt, får jag bra ordning på honom kommer han gå hur långt som helst.
På kvällen kom min ääälskling till mig och det var mysigt värre.

Fredag var späckad.
Att vakna jämte Alexander var ju det bästa sättet att börja dagen. Sen bar det av till Kristianstad med nästa hela familjen, ett syskon ytbytt mot en kompis bara. Meningen var att jag skulle handla julklappar men fastnade givetvis på HM så det blev lite kläder till mig själv istället... Sen stannade vi ute vid alla skoaffärena och jag vågar inte ens skriva vad som hände där :S
Hem och byta om sen direkt till Valhalla för att är julbord med A, pappa, farmor & farfar. Direkt därifrån vidare till Asarum där jag träffade en ängel (läs: Emelie) Förfest hos Melle vilket var hur trevligt som helst med undantag för 2 herrar i kavaj som lyckligtvis lämnade festen sen. Klockan tickade på och taxin lät vänta på sig men tillslut landade vi på Lorden. Jag kom dock inte längre än till ingången där jag fastnade en stund och diskuterade livets frågor med Clifford. Eftersom girlsen tyckte jag var allmänt seg när jag stannade där så gick de i förväg in. Det var ett stort misstag att komma bort från dom för Lorden var så fullpackat att man inte såg 10 cm framför sig. Tids nog hittade jag dem dock och som alltid ägde vi dansgolvet. Träffade en hel del trevligt folk och man tackar för shotsen Robin :) Björn stötte jag på på slutet också och likaså Henke. Skymtade även Hannes & Wille. Känns konstig att gå och ut träffa folk som man faktiskt känner. Saknar min gamla klass lite också ska jag erkänna..
Jag & Emelie utnyttjade tiden till max och var de sista att lämna dansgolvet :) Efteråt drällde vi runt på torget och underhöll alla i vår omgivning med skönsång.
Lång historia kort: Jag hade sjukt kul, tack för den kvällen Emelie <3. När taxin sen kommit och svept bort min vän gick jag till en annan slags vän (dvs pojkvän) och lika bra som dagen hade börjat slutade den.

På lördagen gick vi ner på stan för jag "glömde" som bekant att köpa julklappar i Kristianstad så jag hade lite att göra. Jag kom inte mycket längre men inköpen då men en bit iaf.

Och idag. Julklappsinslagning, granbeklädning och julmatsätande. Det beskriver ungefär hela min dag. Och imorgon är det dopparedagen, det är helt sjukt. Inte nog med det, på juldagen blire mer party och då med min Ida :D Längtar!

This is it

Dagen med stort D är här!

Om en och en halv timme sitter jag på bussen och  är officiellt på väg hem! Men jag kan säga att det där uttrycket "med blandade känslor" ni vet passar väldigt bra i denna situationen. Jag kommer sakna Skara och alla underbara människor något så fruktansvärt, jag kommer nog till och med sakna min lilla lägenhet. Det känns inte alls roligt att åka härifrån.. Samtidigt är jag så obeskrivligt glad över att få komma hem, jag har nog aldrig längtat efter något så mycket!

Så nu sitter jag här på golvet i min helt tomma lägenhet och vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Men en sak är säker, och det är att jag snart kommer tillbaka hit och hälsar på. Jag har ju lovat Lovisa att komma hit och ställa till det i hennes liv då och då och ett löfte är ett löfte :)


I'LL BE BACK



image33
Skara i mitt hjärta <3



48 h and counting

Aaaaw.
Pratade nyss med mamma och Iza i telefon. Mamma undrade hur det var med mig och sådär, Iza undrarde hur mycket Milo väger :) Hon skulle tydligen ha det till någon matteuppgift. Hon är bara för go lilla Iza, ska bli så kul och träffa henne på onsdag. För fy vad jag har saknat min söta systeryster!

Det känns helt overkligt att jag ska komma hem igen på onsdag. Det är bara 2 dagar till! Om 48 timmar är jag där. Helt sjukt! Men det slog mig, och slog mig hårt, idag när vi satt i vårt hometeam (vi som gjort projekt tillsammans) och gjorde en sista lite uppgift. Att fy vad jag kommer sakna dom, Jenny, Robin & Lisa, mitt team. Jag kommer faktiskt sakna att sitta flera timmar efter skolan och slita som djur med någon uppgift, bara för att det var med dom.

Jag vill inte gå och lägga mig ikväll så jag tänker hitta på en massa uppgifter som behöver göras bara för att. Det är så förbannat kallt att sova så jag kan inte ens förklara det. Jag längtar efter mina älsklingar, både han på 2 ben och dom på 4. Men den 2-benta jämte mig och de 4-benta på mig behöver jag minsann aldrig frysa.

Effektivitet is the shit

Jag är så effektiv så det är läskigt. Idag börjar jag kl 13, och innan dess skulle jag till ungdomsmottagningen kl 11. Så tänkte jag att när jag ändå ska ut så kan jag gå bort till centrumbostäder och lämna in tvättkortet och 2 av nycklarna. De öppnar 10 så jag ställde klockan på 8.30 så att jag skulle kunna vara där precis när de öppnar så jag hann få det avklarat till 11 också. Men eftersom jag sover så fruktansvärt dåligt i min "säng" (Den är liten, bubblig och tappar luft hela tiden. Det är dessutom svinkallt, trots att jag sover fullt påklädd i myskläder, eftersom jag inte har nåt täcke utan bara en filt) så låg jag kvar i sängen ända till 9.30. Sen orkade jag inte ens stressa utan jag tog min lilla tid på mig och kom väl iväg lite över 10. Sen fick jag komma in direk till Inger och ordnade upp allt inför flytten på onsdag. Klockan var då så lite att jag efter det kunde gå till Munken och skicka tillbaka ett paket från HM och dessutom handla. Sen var jag alltså hos min andrafavorit här i Skara (efter Lovisa såklart ;), nämligen min barnmorska. Och det var också så snabbt avklarat att jag på vägen hem kunde gå inom apoteket och hämta ut p-pillrena.

Nu är klockan 12 och jag väntar på att min paj ska bli klar medan jag lyssnar på musiken ur Shrek 1 och 2. En massa måsten ut världen. Vilken perfekt start på en dag.

image32
Mina shrek-favoriter, Donkey och Puss in Boots :)

Guy Love

Sitter här i min ekande tomma lägenhet och undrar hur jag ska överleva tre dagar här alldeles själv när pappa och hundarna åker imorgon. När jag känner att sådana tankar är på väg är det tur att jag har JD och Turk att rädda mig.



Sorry

Ledsen alla där hemma, men jag stannar här i Skara. Fick ett erbjudande av Lovisa som jag bara inte kan motstå:

"om du faller ihop lovar jag att jag skrapar ihop dig och tar med dig hem och utfodrar dig med cola, pommes o choklad tills du mår bättre, men tro inte att jag släpper iväg dig till mörrum då inte.. hehehehe!!!"

Det är inte bara cola, pommes och choklad som får mig på fall, utan även det att jag kan sluta kämpa emot och bara lägga mig ner i en hög och veta att Lovisa kommer och skrapar ihop mig :)

Nej men allvarligt talat, det är bara 5 dagar kvar tills jag får åka hem! Det ska bli så jävla underbart. Och idag har jag och Jenny varit och gjort vår föreläsning i evolutionsbiologi (som för övrigt gick oförskämt bra, vi hade så jäkla kul!) så nu har jag en mindre sak att stressa över. Nu är det "bara" projekteten och omtentan. Känns ändå helt okej just nu.

Men nu, just nu, är jag inte bara trött för att jag steg upp halv 7 (eller nu ljög jag, klockan ringde halv 7 men jag lämnade inte sängen förren kvart över 7), jag är också helt slut efter att jag och Jenny varit ute och gått  med hundarna i typ 2 timmar, och dessutom är jag irriterad över att manusförfattarna strejkar i USA, Allt jag vill nu är och gosa ner mig i soffan och kolla på ett rykande färskt avsnitt av Desperate Housewives, men kan jag det? Nej, för det finns inga fler avsnitt skriva. Och samma sak är det med Heroes, dom var tvungna att avsluta säsong 2 vid avsnitt 11, för det finns inga fler avsnitt.. 11! Det ska egentligen vara typ 22 eller 24 eller nåt sånt. Så nu kan jag inte titta på det heller :/

Nej nu ska jag sluta gnälla. Jag är egentligen himla glad och avslappnad idag, det visar sig bara inte i det jag skriver.

Snart


1 vecka.

Vid den här tiden om en vecka är jag där jag vill vara.

Hemma.



Buhu!

Jävla piss. Ett jävla helvete är detta, alltihopa. Det var jobbigt nog som det var, innan det kom fram att vi ska göra ytterligare en uppgift innan jul.
-> Jag ska lära mig vårt projektarbete utan och innan (vi har gjort vissa delar var för sig så jag har bara läst igenom det de andra har skrivit men kan det inte som rinnande vatten liksom) och hålla 15 minuters redovisning om det. Min opponent har frågor förberedda som vi ska diskutera i 15 minuter. Sen ytterligare 10 minuters diskussion med hela gruppen (11 pers).
-> Jag är opponent till en annan gruppmedlem vilket innebär att jag alltså måste lära mig deras projektarbete också så att jag kan ställa frågor på det och diskutera dessa.
-> Vi ska skriva en sida om vår opponentgrupps arbete, vissa speciella frågor kring deras arbete ska tas upp.
-> Jag och Jenny måste skriva vår föreläsning i evolutionsbiologi som vi ska hålla på fredag, samt göra en pp-presentation. När det är gjort måste jag ju också lära mig allt jag ska säga och när.
-> Eftersom jag var 2 jävla poäng ifrån godkänt på tentan i DVE ska jag skriva omtenta på den.

Och som om det inte var tillräckligt få dagar att göra allt detta på går hela helgen åt till att pappa kommer hit och vi ska tömma min lägenhet.

Detta innebär att jag garanterat kommer gå in i väggen totalt och vara som ett tomt skal när jag väl kommer hem till Mörrum nästa vecka. Vem vet, jag kanske inte ens kommer hem utan faller ihop i en hög på vägen hem efter sista skoldagen och missar bussen.
Det innebär dessutom att jag varken kan gå till studentpuben imorgon, för så ska jag och Jenny skriva på arbetet, eller till Ann-Sofies inflyttningsfest på lördag, eftersom pappa är här då och vi ska tömma lägenheten. :'( buhu!

Jag vill inte vara med mera!

Female vs. Male

Vilken dag. Vilken jääävla dag. Suttit i skolan med projekthelvetet, som det var deadline på idag, mellan 11-17.30. Lagom kul. Men det tog ju inte slut där, nej för resten av kvällen har jag & Jenny spenderat med vårt evolutionsbiologiarbete. Så även om kvällen med trevlig med pizza och läsk så var det ändå huvudsakligen arbete, precis som hela dagen innan. Så trött på skiten är jag nu.

Och mitt internet vill jag bara spy på. Det leker "älskar, älskar inte" fast med "funkar, funkar inte" och jag är så trött på den leken nu. Måste starta om datorn femtielva gånger om dagen (då funkar det oftast efter det sen) och kan inte vara inne på msn. Vill ju inte irritera alla med Nickie loggar in, Nickie loggar in, typ varannan sekund. Jävla skräp.

Nej, nu får det vara nog med skrivande, nu ska jag minsann decka i min sköna säng.
En bild säger för den delen mer än tusen ord:

image31

Vila i frid, käre vän

Buuuuäää!!!
Min tv är död :'( Det hände nu ikväll, som den sista droppen som får bägaren att rinna över. Mitt modem har tjabbat hela dagen så internet och telefonen fungerar bara när de känner för det, och som om det inte är nog passade alltså min tv på att lägga sig ner och dö. Den börjar med att visa "no signal" och börjar sena flasha sitt register av all färger som finns, en efter en. Det går inte att stänga av den eller göra något över huvud taget, varken framme på tv'n eller från fjärrkontrollen. Jag trodde först att det var något tillfälligt fel men när jag ringde pappa och beskrev symptomen var jag tvungen att inse den tunga sanningen. Min älskade tv har gått över till andra sidan.
Hoppas du har det bra där, jag kommer aldrig att glömma dig.

image30
Denna bild gör inte min tv rättvisa,
han var vackert silvergrå och platt och tjusig.
Men det var den bilden jag hittade som bäst representerar
 hans alltid glada lynne och vänliga sinne.



Något gott kom dock ur samtalet med min käre far. Eftersom jag inte längre har något rum hos mamma (min syrra tog över det så fort jag vänt ryggen till vid flytten) så blir det till att bo hos pappa nu när jag flyttar hem. Jag har haft en plan på finslipning ett tag nu, nämligen att fråga om jag inte kunde få ta hobbyrummet nere i källaren och göra det till mitt rum. Det är ett stort rum som vi haft planer på att göra till ett hobbyrum med typ pingisbord och sådär, men som bara blivit till ett förråd fullt av skräp. Jag ville dock fundera ut det perfekta sättet att ta upp detta med min far eftersom han är väldigt ovillig till förändringar och speciellt om det är någon form av arbete inblandad i förändringen, och i detta fallet är det ju ett stort rum som måste tömmas och fixas till. Idag löste det sig dock av sig självt när pappa berättade att han inte kunde låna släpet vi hade när jag flyttade hit, utan måste hyra ett när han ska flytta hem alla mina grejjer nästa helg. Alltså kan han inte låta möblerna och allt stå kvar i släpet till jag kommer hem utan måste tömma det direkt, och vart ska allt ställas? Han sa nåt i stil med "ja jag har ju tömt hobbyrummet nu men det hade jag ju tänkt att vi skulle fixa till nu, med pingisbord och så...har ni kvar pingisbordet förresten? (frågar han sin syster som bara råkade vara där på besök just då). Nähä, ja det var ju synd då blir det inget med det.." Då såg min chans och frågade genast om inte jag kunde få ta det rummet då. Pappa svarade att jovisst, det  kunde jag väl få göra. Bara sådär! Så lätt var det! Kan ju inte bli bättre :)


Jul & Sean Banan

Jag älskar julen.

Sitter och kollar på Ensam hemma. Alltså den filmen är gammal som gatan men jag tycker lika mycket om den nu som jag gjorde första gången jag såg den, den är jul för mig. Det stora huset, männsikor precis överallt och bara allmän kaos. Precis som det är hos oss vid jul. Jag älskar julen!

I onsdags tog jag tag i det här med min lägenhet. Jag har den till 1:a mars men vill ju såklart lämna över den till någon annan så fort som möjligt efter att jag har flyttat. Och Centrumbostäder har hittills på dessa veckorna inte lyft en finger för att hitta någon annan så jag tog tag i det själv. Skickade ut ett mail till alla studenter på SLU och BYS och voilá, den första som var här och tittade (igår) bestämde sig för att ta den så från 1:a januari är jag av med lägenheten :D Så jävla skönt!

Ni måste bara kolla på detta alltså. Jag skrattar lika mycket varenda gång! Men så har jag sjuk humor också.


I like to move it

Så har Alexander åkt hem igen :'(. Känns förjävligt, men som tur är så kommer jag ju hem snart!
Under helgen har vi knappt varit utanför lägenheten. Mycket mysigt. På lördagen tog vi dock tag i oss själva, då vart det party för hela slanten. Förfest hos Taina & Jennichen as usual och så utgång till Ohlins. Som om kvällen inte redan var en fulländad partykväll så var det till och med en hel del folk på Ohlins! Nästan, nästan, så att det var lite trångt på dansgolvet. Vi dansade our asses off och denna mening sammanfattar kvällen alldeles utmärkt (eller vad säger du Lovisa? ;) I like to move it move it!
Vissa saker mot slutet av kvällen kunde minst sagt gått bättre men det löste sig och vem gillar inte själva försoningen sen. Allt som allt var det en partykväll som hette duga och fy fan vad jag kommer sakna festerna här när jag flyttar!

För övrigt så är jag fortfarande snudd på hysterisk mest hela tiden tack vare allt skolarbete. Tröstar mig själv med att det bara är 2 veckor kvar... bara 2 veckor...