Trött

Trött. Sååå tröttt. Tror jag håller på att bli sjuk, jag har aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Här om dagen sov jag till tjugo över tolv! Det händer bara inte inte, jag sover bara inte så länge. Och det var inte så att jag hade gått och lagt mig sent heller, nej innan tolv sov jag som ett barn. Igår kväll lyckades jag med konststycket att somna innan Alexander, och han somnar i princip så fort han lägger huvudet på kudden. Nej usch, jag vill inte bli sjuk, hoppas det är nåt annat fel på mig. Eller vad säger jag? Hoppas det inte är nåt fel alls på mig menar jag.

Tja, jag tror nog att jag helt enkelt tänker låtsas som att veckan som gått sen sist jag bloggade inte har hänt. Helgen spenaderades hos min älskling. På lördagen var det fest med min babe Emelie. Och se där jag, så var det helt plötsligt torsdag igen.

Nej, jag ska sova nu. Banne mig. Om jag så ska behöva gå i sömnen dom första timmarna imorgon så ska jag upp senast halv 9. Nu får det vara slut på det här tramset.


Så många sockerbitar älskling. Så ofantligt många sockerbitar.


Gimme a cat

Varit hos Zandra idag :) Riktigt avundsjuk på hennes apsnygga lägenhet, vill väl också ha egen! Men framför allt är jag avundsjuk på hennes obeskrivligt söta katt Vilda. Gah, har velat ha en katt hur länge som helst! Har typ aldrig gått så här länge utan att få nåt jag vill ha. Haha nej skojar bara :P. Men fan, jag vill ha en katt mer än jag vill ha en till hund och det säger en del!

Imorgon ska jag och hundarna åka tåg in till stan. Bläh, hatar att åka tåg med två hundar och en stor väska (måste ju ha alla deras grejjer med mig, förutom alla mina egna). Aja, kan ju alltid hoppas att jag slipper betala på tåget iaf, det brukar alltid sprida glädje över min dag när det händer :). Som sist jag åkte. Mötte konduktören i dörren när jag gick på så då insåg jag ju att det var kört och att jag skulle få betala. Så kommer han där och ropar "nya resande" och tar betalt av en tjej som gick på samtidigt som jag. När han kommer mot mig sitter jag med pengarna halvvägs utsträckta och tittar på honom. Och han tittar rakt på mig, ler och bara går förbi. Min första reaktion var att känna mig förolämpad men sen fick jag ju inse att det var ju faktiskt en komplimang ;D

Ja, att Perrelli går till final det är väl skrivet i sten, no doubt about it. Hon är ju överlägset bäst i starfältet hittills, och nu är dom på nr 14 (som för övrigt inte ens går att lyssna på utan att vilja lämna rummet). På tal om Perrelli så hörde jag idag att nån (inom eurovison, fast från annat land) tydligen ställt frågan om Perrelli som alla i hemligt undrar över: Är hon en Drag Queen?

Wierd

Alltså att jag och Alle aldrig kan välja filmer som faktiskt går att titta på. Jag skämtar inte, av alla filmer vi har sett/börjat se så har vi fått stänga av tre fjärdedelar för att dom helt enkelt inte gått att titta på. Förstår det inte, måste vara någon slags förbannelse eller dylikt som vilar över oss.

Hade världens konstigaste dröm inatt. Kan inte ens försöka förklara hela för jag får knappt ihop det i mitt eget huvud och än mindre i skrift. Anyways så var det roligaste av allt att Caroline sa att hon ändrat sig från att söka samma utbildning som jag till att söka Civilingenjör i Myror. Ja, ni läste rätt. Myror. Wtf!? Det går ju inte ihop på ett enda sätt. Caroline, vet inte om du läser det här ända bortifrån Österrike men om du gör det så snälla, säg att du inte vill jobba med myror! ;)

image73

Näe, vart är min mamma. Vill gå ut och gå, NU.

Förbannade Hässlehåla

Ja, så mycket kan man säga att Milo är i riktigt bra form och det bådar ju gott inför SM! Resultatmässigt var väl helgen inte så mycket att hänga i julgranen men ett felfritt lopp (plac. 9/65 med SM-poäng) fick vi till och det kunde likaväl ha varit två till kan jag säga. Ett lopp var klockrent MEN han hoppade långhoppet snett = diskvalificerade. Ett lopp var även det skitbra men preciiiis på slutet trampade han snett på balansen och trilla av. Stackarn! Han var visserligen lika glad för det och jag var bara glad att han inte skadade sig. Trevligt iaf att få komma ut och tävla igen, har verkligen saknat det. Synd bara att det var så förbannat jävla kallt i Hässlehåla.

Nu: Lyssna på mer Lars Winnerbäck.

Snart: Köra bort till Ida.


Tävling

Fan vad gitt det är att ha körkort :D Sån skön känsla att köra själv, köra som man själv vill (därmed inte sagt att jag kör olagligt på något vis, men allt behöver inte vara så jävla perfekt liksom). Igår kväll körde jag min första runda själv, körde bort till Emelie för att hämta lite saker jag hade där. Min älskade vän var dock sjuk ;( Krya på dig gumman! Idag har jag också kört, upp till farmor och lämnade lite grejer och sen till mamma för att gå ut och . Nej nu ska jag inte babbla mer om min bilkörning det är väl bara jag som tycker det är kul att återberätta mina första äventyr med bilen haha.

Älsklingen har varit här igår till idag, vi försökte oss på att spela badminton igår igen men det är helt enkelt inte meant to be. Det var bommat och låst trots att vi för omväxlings skull befann oss på rätt plats, alltså Mörrumsskolan. Aja, min prins (mitt badmintonrack, märket är prince) får vänta ytterligare lite till på att få komma ut och leka. Men vad fan, han borde klara det med tanke på att han stått orörd i närmare 7 år.

Imorgon bär det av till Hässleholm. I helgen är det nämligen dags för säsongens första agilitytävling! (utomhus alltså, säsongen börjar liksom inte riktigt förrän utetävlingarna drar igång). Ska verkligen bli aaaaskul. Ny SM-period nu med ju så det hade ju varit gitt att gå ut starkt redan från början så man slipper paniken på slutet av säsongen, som vi hade detta året :S Anyways, jag kommer alltså inte vara hemma igen förrän på söndagkväll så ni vet det ;)

KÖRKORT!

Jag har körkort! :D

(Så håll er borta från vägarna om ni är rädda om livet, mohahaha!)



Nervös

Så nervös, så sjukligt nervös är jag. Det kan inte vara hälsosamt detta.

Om 12 timmar är allt över. Då är jag antingen lycklig som aldrig förr eller också ligger jag i fosterställning i ett dike nånstans och ältar vad som gick fel. Näh, illa blir det väl förhoppningsvis inte men det klart jag blir fruktansvärt besviken om det går åt helvete..

Näe. Jag mår illa, nu går jag och lägger mig och hoppas på att sömnen räddar mig från detta hemska state of mind.

Back on track

Näe vad är det som händer? När jag inte bloggar på en vecka (förutsatt att jag under den veckan inte är på sydligare breddgrader) då är det något som är fel. Faktum är att jag har suttit sjukt lite vid datorn överhuvudtaget denna veckan, kan det vara vädret som är boven i dramat månne? Aja, nu är jag förhoppningsvis tillbaka i dom gamla gängorna igen.

Snabbversionen av veckan som gått:

I måndags var jag på stan med min allra sötaste Ida. Köpte mig en vårjacka, något jag gått och velat göra länge men inte hittat den rätta liksom. Ja och lite annat smått och gått blev det också såklart.

I onsdags var det tänkt att jag och Alexander skulle spela badminton :) Dum som jag är så dubbelkollade jag inte själv när min kära pojkvän sa att han hade varit inne på hemsidan och kollat läget med tider osv. När vi just var framme vid Mörrumsskolan, där jag vet att den fria träningen alltid har hållit till, påstod han att vi inte alls ska hit utan till Norrevång. Argumenterade en stund men jag fick ju ge mig eftersom det faktiskt var han som hade varit inne på hemsidan och inte jag. Så var det bara till att traska vidare till Norrevång. Där möttes vi av låsta dörrar och inte ett spår av aktivitet.. Trötta, men inte på grund av badmintonspel utan oändligt med gående, kom vi hem och gick in på hemsidan. Och vad står där om inte klart och tyligt att onsdagsträningen är på Mörrumsskolan. Gaaaah! Men men, jag älskar dig fast att du är klantig älskling ;)

I fredags var det grillning ute i Sternö. Jag och Emelie stod för den kvinnliga andelen och sen var det en hel hög med pojkar (kan tyckas att dom vid 20 års ålder borde kallas män men den som sett dem leka gris förstår varför benämningen stannar vid pojkar). Vitt vin och ett och annat glas rött var det enda som intogs från min sida och det är ett misstag jag (förhoppningsvis) aldrig gör om. Det första delen av kvällen var mycket trevlig men från att vi kom upp till grillplatsen (kl 21?) jag inte ett minne, och då menar jag totalt blankt, förrän.. ja, vill helst inte gå in på detaljer men det var inte trevligt. Ensam, frusen och ett demolerat vänsterben är allt jag kan säga. Kvällen slutade på ett minst sagt tråkigt vis. Men, lesson learned för alla inblandade parter i alla fall så något positivt kom ju ur det hela i alla fall..

Gårdagen började med att jag mådde skit verkligen. Och när min väska inte fanns att hitta någonstans ja då blev det förvirrat och jag orkar inte ens gå in på allt. Men eftermiddagen och kvällen var mysig, först en runda på marknaden men mams och så grillning hos faster och familj. Där var även älsklingen med och vi gick en runda på marknaden vi också. Fast först fick jag åka karusell med kusinen som jag lovat :).

Och så var vi äntligen framme i nutiden.
Dagen har varit så mysig så mysig, jag och Alle gjorde en liten utfykt till ån med matsäck och hela kittet :) Romantiskt right!? Tihi.

Usch. På tisdag är det dags. Den stora dagen D. Jag är så nervös, så obeskrivligt nervös. Och de senaste gångerna jag kört, lektionen i fredags och idag med Anders, har det inte alls känts bra.. Både Simon och Anders påstår att jag kör bra som vanligt men jag tycker jag kör sämre.. Antagligen bara hjärnspöken men ändå. Fy, jag vill så gärna ha det här körkortet :S Gah måste sluta tänka på det här nu. Fast har ju körlektion imorgon kl 10 så lite svårt att undvika att tänka på det då :P

Nej nej nej

Oh my god. Min pappa har antingen drabbats av akut hjärnsläpp eller också vet han helt enkelt inte bättre. Igår kväll blev jag vittne till denna hjärtskärande konversation:

Rosie: Näe Robert, det finns ingenting jag kan ta på mig som jag inte ser fet ut i.
Pappa: Men, något sådant kan man väl knappast skylla på kläderna.

Fel svar. Oh so fel svar.

Valborg & shopping

Ja det blev ju faktiskt en riktigt skojjig fest på valborg, var lite orolig då jag ännu en gång befann mig i situationen jag + only boys (och inte vilka som helst utan Alles kompisar, enough said om ni fattar vad jag menar ;) tihi tihi). Var hos Kalle och det blev lite grillning, dock fick vår OXfilé (internt :P) grillas i ugnen på slutet, och så lirade vi guitar hero och tennis och bowlingnintendo wii. Jag wippade Alles ass på guitar hero :D men blev mosad av Clifford. Sen ägde jag och Kalle Alexander och Ali i tennis, mohaha! Fotbollstittande blev det också (tyvärr får man väl säga) det var tydligen en viktig match (viktig? fotboll?). Clifford och Robin lämnade the plaza efter matchen och jag, Alle, Ali & Kalle drog vidare mot Harrys. Tappade dock Ali & Kalle på vägen men vi fortsatte ändå. På Harrys befann sig en hel massa trevligt folk och det var, trots att jag inte satte min fot på dansgolvet (mer än när vi gick upp och mötte Qune & Martin som var "glada" *blink blink* som få) en riktigt kul vistelse där!

Dagen efter var man sådär lagom pigg, mådde dock förvånansvärt bra i förhållande till alkoholmängden som intagits (som övrigt påverkade mig lika mycket som om jag vore halvt immun, vad är det som sker?). Alle mådde betydligt sämre vilket alltid piggar upp mig, mohaha ;) Så pass att han uttalade meningen som efter alla gånger han har sagt den numera har noll betydelse: "jag ska aldrig dricka igen".
Han den där pojkvännen följde med hit till Mörrum på eftermiddagen men igår eftemiddag åkte vi in till stan igen, dock i skift ;P Vi lagade sjukligt god mat och sen gick vi på bio och såg 10 000 b.c. Riktigt vass film, tyckte nog både vi och de andra 10 i salongen (då var det ändå premiär..!). Idag har jag, Alle och hans mamma spenderat dagen i Kristianstad! Jag har shoppat upp obefintliga pengar och det känns hur bra som helst. Haha :P! Men köpte faktiskt nästan enbart saker jag verkligen verkligen behöver. Så som underkläder, en väska, skor.. Ja sen blev det förståss en gnutta utöver det. Men inte mycket för att vara jag! Dock åkte jag därifrån utan det jag egnentligen mest ville köpa, nämligen en kort vårjacka (har bara trenchcoaten nu). Men ändå, mucho trevlig dag och nöjd med inköpen är jag!

Nu ska jag gå ut med odjuren och sen ska jag och mamsen kolla film. Fick säga nej till fest med Linus & Tomas mfl igen, känner mig som världens tråk men är helt slut efter dagens äventyr. Next time, I promise!