Feeest

Fest igår :) Först hos Emelie, och sen va tanken att vi skulle dra ut till Sweden Rock en runda. Det var iaf mucho trevligt hos Emelie, massa kul folk (Gud t.ex, inte varje dag man får träffa honom ju) och drickan flödade. Tequila shots så det stod härliga till :P Helt oväntat dök Robin upp och det var skoj med lite catching upp, oss NV-nördar emellan.
 
När klockan passerat elva började folk röra på sig och då visade det sig att det var ungefär lika många olika viljor om vart vi skulle som det var människor. Några vill till rocken, men vi var osäkra på om det fortfarande gick bussar dit, några ville till Harrys, några vill stanna och några ville hem till Björn. Det blev ett jäkla levande och bråk på sina håll.. För min del resulterade allt i att jag och Linus satte oss på cykeln och styrde mot Harrys. På vägen kom jag dock på att jag inte hade mitt leg med mig (hittade inte min plånbok när jag skulle dra till Emelie, den är fortfarande borta :( så vi svängde inom Björn för att lägga om planerna i lugn och ro. Där var vi i princip bara och vände innan vi bestämde oss för att dra till Harrys iaf. Jag kom in utan problem, kan ha berott på att Linus jobbar där, men vakten så faktiskt att han ändå kände igen mig. HAHA, stammis på harrys eeeey?

Väl inne var det inte överdrivet mycket folk men de som var där var ju trevliga! Träffada Ali, Robin och Henke med har jag för mig. Sen va ju Robin och Mattis där med. En hel del dansande blev  det men den sista halvtimmen stod jag vid baren och argumenterade med Niclas Lindblom om vem som egentligen var Lindblomsoriginalet och vilken som är den regerande Lindblomssläkten. Det vi kom fram till var att jag fick Mörrum och Svängsta och han Karlshamn. Vad gäller resten och världen skulle den delas upp 75 - 25 till honom (jag försökte med 60 - 40 men fick se mig besegrad)

Kvällens konstigaste: Robin frågade om jag hade silikonbröst?! Wtf? Vet inte om jag ska ta det som en förolämpning eller en komplimang haha. Jah svarade att jag är 19; bor i Mörrum; fick låna pengar till bussen: Tyckte det skulle räcka som svar men när två frågetecken till ögon fortfarande tittade tillbaka på mig insåg jag att det var en person av manligt kön jag pratade med och svarade istället "Nej Robin, jag har inte silikonbröst."

Efter en lång kväll stapplade jag hem och somnade i princip innan jag hunnit lägga mig ner i sängen.

Idag är den bästa dagen på länge, älsklingen kom nämligen hem redan igår kväll så idag har han varit all mine :) Fick först ta bussen in till Strömma och plocka upp bilen och sen hämtade jag Alle och vi körde till Elleholm för att bada, efter ett stopp på McDonalds. Vi la oss ute vid klipporna och det var hur mysigt som helst och vattnet vara sååå varmt! Blev till att ta årets första dopp minsann :)

Nu sitter jag här hemma och huset är invaderat av manliga varelser. Kalle & Oscar är här och dom och darlingen sitter sitter nere och kollar på fotboll. Själv ska jag nog ta och gå ut med dogsen. Eller det kanske fortfarande är för varmt förresten..  Hmm ja, får nog vänta en stund till ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback